Pirge Firması Bıçak Eğitimi

2 Ekim 2024 Tarihinde Aşçılık Programı öğretim görevlisi Dr. Hacı Ahmet Çakır’ın moderatörlüğünde, Pirge Akademi eğitmenlerinden Fırat Erbil tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, farklı işlevlere sahip bıçakları yakından tanıma, bıçak bakımı ve masat atma gibi aktiviteler yapılmıştır.

Etkinliğe, Aşçılık Programı öğrencilerinin yanı sıra, Yüksekokulumuzda bulunan diğer program öğrencileri, akademisyenler ve idari personel yoğun ilgi göstermiştir. Workshop süresince katılımcılara yöneltilen sorulara doğru cevap verenlere ve bıçağa en iyi masat atan öğrencilerimize, Pirge firması tarafından birer şef bıçağı hediye edilmiştir.

Pirge Akademi’ye ve eğitmen Fırat Erbil’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme : 10.10.2024 16:09 Okunma Sayısı : 5